Garantie

EPDMLand streeft ernaar om producten in optimale staat bij de klant te leveren. Het kan echter voorkomen dat er tijdens transport iets beschadigd raakt of anderszins problemen ontstaan waardoor u gebruik wilt maken van de garantie. Volgens de wet moet u binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek contact met ons opnemen. Als het gebrek valt onder de garantie, verzorgen wij kosteloos de reparatie of vervanging. EPDMLand biedt op al haar producten 50 jaar garantie.

Klachten

Het is spijtig dat er soms iets misgaat. Als je een klacht hebt, raden we je aan om dit eerst bij ons kenbaar te maken. Wij zullen ons uiterste best doen om je te helpen. Indien dit niet leidt tot een bevredigende oplossing, kun je het geschil aanmelden voor bemiddeling door Stichting WebwinkelKeur via deze link: https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Consumenten in Europa kunnen sinds 15 februari 2016 hun klachten indienen via het ODR-platform van de Europese Commissie op https://ec.europa.eu/odr als hun klacht op een andere manier niet is opgelost.

Herroepingsrecht, bedenktijd & retourneren

Bij EPDMLand heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren zonder opgave van reden. De artikelen moeten binnen 14 dagen na annulering naar EPDMLand teruggestuurd worden. Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten wordt gecrediteerd. Het retourneren van de artikelen is voor je eigen rekening en de kosten kunnen variëren afhankelijk van de vervoerder en type artikelen. Vraag je vervoerder naar de exacte tarieven of neem contact op met de klantenservice van EPDMLand. Wij hebben contacten met verschillende vervoerders die jou (op eigen kosten) kunnen helpen met het retourneren van de artikelen.

Bij gebruik van het herroepingsrecht moet het product, samen met eventuele toebehoren, in de originele staat en verpakking naar EPDMLand worden teruggestuurd. Als het product meer is gebruikt dan noodzakelijk voor een proef, kan er waardevermindering aan je doorberekend worden. Contact met EPDMLand kan opgenomen worden via info@epdmland.nl of telefonisch op 085 - 060 83 20 voor het uitoefenen van het herroepingsrecht. Zodra EPDMLand de artikelen in goede orde heeft ontvangen, wordt het orderbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Retouren/ bedenktijd maatwerk producten

Producten die op maat voor jou bij EPDMLand worden gemaakt, komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht of bedenktijd en kunnen niet worden geretourneerd. Dit geldt in ieder geval voor:

EPDM dakbedekking: dit product wordt op de door jou gewenste lengte van een rol dakbedekking gesneden en kan daarom niet worden geretourneerd.

Gepoedercoate dakranden: wanneer je daktrimmen, deklijsten, en knelprofielen in een gepoedercoate afwerking (RAL-kleuren) bestelt, kunnen ze niet worden geretourneerd. Een aangesloten poedercoatbedrijf zal de dakranden in de door jou gewenste kleur poedercoaten, waardoor retourneren niet mogelijk is.