Wij geven je graag antwoord op de veelgestelde vragen. Komt je er niet uit?
Dan staat onze supportafdeling je graag te woord.

Bestellen & Betalen

Naast de zakelijke markt zijn bij EPDMLand zijn particulieren altijd welkom! De prijzen in de online winkel zijn Inclusief BTW vermeld. Hierdoor kan jij als particulier zeer gemakkelijk bestellen

Afhankelijk van de frequentie en afname van de aankopen is een zakelijke korting mogelijk. dit doe je door het indienen van een verzoek per e-mail aan: info@epdmland.nl

In de meeste gevallen is dit mogelijk. Om samples of proefstukken te ontvangen kan je dit het beste opvragen via een e-mail aan: info@epdmland.nl

Wij accepteren naast iDeal en creditcardbetalingen ook PayPal, Apple Pay, Bancontact en Google Pay.

Een orderbevestiging per e-mail zal verzonden worden na het plaatsen van de bestelling. Dit geeft aan dat de bestelling met succes is ontvangen door EPDMLand. De bevestiging bevat ook relevante informatie over de bestelling.

Verzending

De levertijd van producten varieert. Je kunt een indicatie vinden in de product beschrijving. Wanneer je meerdere items hebt besteld, baseer de levertijd dan op het product met de langste levertijd. In sommige gevallen zal EPDMLand de bestelling in twee delen leveren om ervoor te zorgen dat je niet te lang hoeft te wachten op de artikelen.

De verzendkosten zijn €9,95, en vanaf een bestelbedrag van €195,- zijn ze gratis in heel Nederland en België.

Voor groot transport hanteren wij andere tarieven. Bekijk hiervoor onze verzend informatie pagina.

Een paar dagen voor de leverdatum zul je per e-mail op de hoogte gesteld worden van de exacte leverdatum van je bestelling.

Als je na 5 werkdagen nog niet op de hoogte bent gesteld, stuur dan een e-mail naarinfo@epdmland.nlen wij informeren je graag.

EPDMLand werkt met verschillende bezorgdiensten, afhankelijk van de aard en omvang van je bestelling. Alle bezorgdiensten behandelen je bestelling zorgvuldig en de artikelen worden goed beschermd tegen val- en stootschade.

Ja, dit is mogelijk tijdens het bestelproces. In het bestelproces zal om het "bezorgadres" gevraagd worden. Dit is het adres waar EPDMLand je bestelling zal afleveren.

Hoewel we erg zorgvuldig zijn, kan het helaas voorkomen dat de producten beschadegingen oplopen tijdens de verzending. Als dit het geval is, verzoeken we je dit ons zo snel mogelijk te laten weten. Stuur in dat geval een e-mail, liefst met foto's, naarinfo@epdmland.nl.

Retourbeleid

EPDMLand heeft een retourbeleid voor het terugsturen van producten. Terugsturen is in de meeste gevallen mogelijk, hoewel er enkele uitzonderingen zijn. Onze retourvoorwaarden staan vermeld in onze Algemene Voorwaarden.

Voor het terugsturen van producten, graag altijd eerst contact met ons opnemen.

Klantenservice

Stuur ons een e-mail